|
|
Lån  


 
Annonce:


Stjernekikkert
Indhold på siden:

Jungle Gym Tilbehørspakke Talking Tube & Stjernekikkert.
I denne pakke få du tre forskellige slags tilbehør til dit klatrestativ fra Jungle Gym. Med stjernekikkerten kan dit barn udvikle sin rumlige bevidsthed og koncentration. Kig ud over horisonten fra udsigtstånet. Med Talking Tube kan barnet tale med kammeraten i den anden ende. Mund- og ørestykkerne ligner.
Kategori: Legetøj - Legetøj Udeleg Sandlegetøj
Alga Stjernekikkert / Teleskop Til Børn - Alga Science.
ADVARSEL: Kig aldrig direkte på solen med teleskopet. Det kan forårsage meget alvorlige øjenskader! Et teleskop kan forstørre et....
Kategori: Kreativ leg -
NSH Nordic Jungle Gym Stjernekikkert (805-115).
.
Kategori: Udeleg - Udendørs Leg - Leg i haven - Tilbehør
Stjernekikkert 76/700mm AZ - National Geographic.
Kraftig stjernekikkert med aluminium fod fra National Geographic. Kikkerten har en brændvidde på 76-700mm og forstørrer mellem 35-525 gange..
Kategori: Diverse - Kikkerter - Stjernekikkert
Teleskop stjernekikkert m. stativ - Hobby (700mm) TILBUD NU.
Denne brugervenlige stjernekikkert er perfekt til begyndere og til undervisningsbrug. Med mulighed for flere forskellige forstørrelser fra 56x og helt op til 350x kan selv månekratere studeres i detaljer. Kikker... - TILBUD NU, pris kun 549,00 (før 743,00).
Kategori: Gadgets - Forbrugerelektronik » Mikroskoper og kikketer
Viewlux Starfinder 60 stjernekikkert.
.
Kategori: Diverse - Kikkert: Køb kikkerter til alt billigt og på tilbud her
Jungle Gym Tilbehørspakke Bucket Modul & Stjernekikkert.
I denne pakke få du tre forskellige slags tilbehør til dit klatrestativ fra Jungle Gym. Med stjernekikkerten kan dit barn udvikle sin rumlige bevidsthed og koncentration. Kig ud over horisonten fra udsigtstånet. Bucket modul er et sjovt elevatorsystem. Brug spanden til at hejse ting op i tårnet. Sjovt.
Kategori: Legetøj - Legetøj Udeleg Sandlegetøj
Eastcolight Galaxy Tracker 60 Stjernekikkert / Teleskop til børn m/mobil adaptor.
Tag hele familien med ud en stjerneklar nat, placer en mobiltelefon i mobilholderen på teleskopet, og find hurtigt de forskellige stjernebilleder, vores teleskoper til børn kan forstørre et billede og skabe fornemmelse af at være tættere på. Forstørrelser: 30x / 60x Linseåbning: 50mm Brændvidde: 500mm.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Lærerigt legetøj
Eastcolight Galaxy Tracker 125 Stjernekikkert til børn m/mobiltelefon adaptor.
Vores teleskoper til børn kan forstørre et billede og skabe fornemmelse af at være tættere på. Tag hele familien med ud en stjerneklar nat. Placer en mobiltelefon i mobilholderen på teleskopet, og find hurtigt de forskellige stjernebilleder. Forstørrelser: 25x / 50x / 125x Linseåbning: 50mm Brændvidde:.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Lærerigt legetøj
Professionel Spejlteleskop Stjernekikkert inkl. stativ og linser TILBUD NU.
Spejlteleskop Stjernekikkert TS-250PRO stjernekikkert er et oplagt valg til både den seriøse nybegynder og den mere erfarne bruger af stjernekikkerter. Stjernekikkert TS-250PRO er et rigtig kvalitets produkt s... - TILBUD NU, pris kun 1499,00 (før 2495,00).
Kategori: Gadgets - Forbrugerelektronik » Mikroskoper og kikketer
Eastcolight Galaxy Tracker 125 Stjernekikkert til børn m/mobiltelefon adaptor.
.
Kategori: Diverse - Foto & Video - Stjernekikkert
Eastcolight Galaxy Tracker 525 Stjernekikkert m/mobiltelefon adaptor.
.
Kategori: Diverse - Foto & Video - Stjernekikkert
Eastcolight Tele-Science 30x Stjernekikkert / Teleskop til børn.
.
Kategori: Diverse - Foto & Video - Stjernekikkert
Stjerneklart, Sally! - Anna Ehn - Bog.
Sally ønsker sig en stjernekikkert. Heeeelt vildt meget! Det er det eneste ønske på hendes ønskeseddel til jul, og det er....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Anna Ehn Stjerneklart, Sally! (Bog).
Sally ønsker sig en stjernekikkert. Heeeelt vildt meget! Det er det eneste ønske på hendes ønskeseddel til jul, og det er virkelig vigtigt, at hun får en. Men så opstår en megakrise: Mor har besluttet, at de ikke skal have julegaver i år. I stedet skal he.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Jungle Gym Lodge + Swing Modul X'Tra med grøn rutschebane og sand.
Jungle Gym® Lodge legetårn består af en stjernekikkert, rat, klatrestige, grøn rutschebane 265 cm, presenningbund til sandkassen, sandkassenet og gyngemodul med 2 gynger. Legetårnet er lavet af trykimprægneret træ. Testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE.
Kategori: Diverse - Legeplads|Legetårn med udstyr
Jungle Gym Legetårn Lodge M/Gyngemodul.
Med denne legeplads i baghaven er børnene garanteret en legeoplevelse i særklasse. De mindste vil elske at klatre op i tårnet og spejde efter stjerner i den indbyggede stjernekikkert, ligesom sandkassen i bunden af legetårnet kan danne rammen om flotte sandslotte, store gravkøer og meget andet sjov i.
Kategori: Diverse - Legeplads|Klatrestativ / legetårn
Jungle Gym Legetårn Lodge M/Klatremodul.
Jungle Gym Lodge er et legetårn i mellemstørrelse med en åben struktur, hvor der også er adgang til platformen ad den fastmonterede stige. Jungle Lodge har en skråtvinklet presenning som tag og er et godt udgangspunkt for aktiv leg. 1 Step stigen og StarOscopeâ„¢ (Stjernekikkert) er sjove ting, der følger med.
Kategori: Diverse - Legeplads|Klatrestativ / legetårn
Jungle Gym Lodge + Swing Modul X'Tra med blå rutschebane og sand.
Jungle Gym® Lodge legetårn består af en stjernekikkert, rat, klatrestige, blå rutschebane 265 cm, presenningbund til sandkassen, sandkassenet og gyngemodul med 2 gynger. Legetårnet er lavet af trykimprægneret træ. Testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE.
Kategori: Diverse - Legeplads|Legetårn med udstyr
V3
Kategorier på sider:

Teleskoper Nrafstand Stjernekikkert Rejser & Ferie Kikkert Gode rd Coating af kikkert Natkikkert Valg af forstrrelse Friluftsudstyr Mikroskoper Teaterkikkert


 Du er her: Kikkert - Netannoncer Kikkert -