|
|
Lån  


 
Annonce:


Teleskoper
Indhold på siden:

Bresser Optik Messier MC-127/1900 EXOS-2 afspejler teleskop Maksutov-Cassegrain Catadioptric, forstørrelse 73 op til 256 x.
Høj stabilitet og en overlegen optik karakterisere Messier MC-127 teleskop. Åbningen af 127 mm tillader du allerede observation af mindre objekter i den enorme mængde af universet. Den høje stabilitet af EXOS-2 mount giver mulighed for meget afslappet observationer og understøtter den første prøve i.
Kategori: Camping & Hiking - Binokulære kikkerter
Black Diamond Kvinde trail black diamond vandrestave teleskop.
.
Kategori: Camping & Hiking - Black Diamond: Køb outdoor udstyr fra Black Diamond her
Celestron 80LCM computerstyret teleskop.
Solid og stabil Celestron 80LCM teleskopet er et ideelt teleskop for begyndende og avancerede astronomer som ønsker at komme et skridt videre. Teleskopet har en meget stærk husning der beskytter de interne komponenter godt. Den interne optik er af meget god kvalitet og giver et klart og skarpt billede..
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Bresser Arcturus 60/700 AZ-linse teleskop carbon design.
Se solen og planeterne Bresser Arcturus 60/700 er et refraktorteleskop, som er meget velegnet til begyndere. Takket være linsediameteren på 60 mm og brændvidden på 700 mm kan du let observere forskellige planeter og månen. Takket være det medfølgende solfilter kan du også observere solen. Teleskopet leveres.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Bresser Smartphone Holder til Teleskoper og Kikkert.
Let at montere på din kikkert eller teleskop Bresser Smartphone Holder er en adapter, der gør det nemt at finde himmelske genstande. Med din smartphone kan du nemt downloade et program, der er egnet til astronomi eller for eksempel et digitalt stjernekort. Denne smartphone-adapter fungerer sammen med disse.
Kategori: Camping & Hiking - optik Stativ og tilbehør svalehale|
Black Diamond Vandrestave teleskop trail black diamond.
.
Kategori: Camping & Hiking - Black Diamond: Køb outdoor udstyr fra Black Diamond her
National Geographic 50/600 refraktor teleskop.
National Geographic 50/600 refraktor teleskop National Geographic 50/600 refraktor teleskop er et perfekt teleskop til begyndelende astronom, der gerne derhjemme vil studerende den vidunderlige stjernehimmel. Denne refraktor er god til at bruge til at se månens detaljer og til at observere planeterne. Linse.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Byomic G 114/900 EQ-SKY teleskop.
Galaxia telekop Hvorfor et Byomic G 114/900 EQ-SKY teleskop? Da generationer af amatør astronomer begyndte deres hobby med et klassisk Newtonsk reflektor teleskop, kan man med sikkerhed sige, at dette teleskop er en troværdig ledsager når man vil observere nattehimlen. Den ækvatoriale montering med kun en.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Reflektor|
Bresser 80/400 GoTo Teleskop.
Udforsk vores univers med Bresser 80/400 GoTo Teleskop Dette GoTo telesko fra Bresser er specielt udviklet til begyndere og let øvede i astronomiens verden. Med det praktiske GoTo teleskop kan du komme igang med det samme. Alt du skal gøre er at indtaste dine GPS korredinater og vælge i blandt de 270.000.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Trekmates Hiker Shock vandrestav.
Vandrestav teleskop til terrængang og trekking.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv // Vandrestave
BasicNature Teleskopstang aluminium 80 - 180 cm, 3 delt trinløs (2 stk).
Teleskop teltstang.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltstænger // Teleskopstænger i aluminium
Bo-Camp Teltstang 3 delt justerbar 170-250 cm, fremstillet i stål.
Teleskop teltstang justerbar fra 170 - 250 cm..
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltstænger // Teltstænger faste & justerbare
Bo-Camp Teltstangspænder.
Anvendestil effektiv opstramning af teleskop teltstænger i forteltet.
Kategori: Camping & Hiking - Telte // Telttilbehør & reservedele // Teltopstrammere
Bresser Spica 130/650 EQ2 Carbon Design reflektor.
Smuk og brugervenlig Ønsker du et teleskop, som du kan se store, vage objekter som Andromeda-systemet, men også store åbne stjerneklynger og nebulae i vores galakse? Med sin store objektivdiameter (130 millimeter) og kort brændvidde (650 millimeter) er Spica 130/650 et ideelt teleskop til dette formål. Den.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Reflektor|
Meade # 64 T2-Ring ETX-90 og ETX-125.
T-adapter til ETX-90, -105 & -125 serien fra Meade Ved at bruge 64 T-Adapter fra Meade i kombination med dit teleskop, kan du tage billeder af himmellegemer med dit digitale spejlreflekskamera. T-Adapteren er egnet til ETX-90, ETX-105 og ETX-125 modeller fra Meade. Du fastgør adapteren til fototerminalen på.
Kategori: Camping & Hiking - optik kikkert tilbehør T2-ring|
Bresser Night Spy 3x42.
Funktionel natkikkert Ud over at lave høj kvalitet sport optik har Bresser udviklet en natkikkert, af den samme høje kvalitet som vi kender fra deres teleskoper og kikkerter. Denne Bresser Night Spy 3x42 har en linse af god kvalitet, så du får et skarpt billede. Denne Bresser Night Spy gør hvad den er blevet.
Kategori: Camping & Hiking - optik kikkert natkikkert|
Bresser digital kamera adapter deluxe.
Bresser digital kamera adapter deluxe Bresser deluxe digital kamera adapter er et alternativt til digiskoping hvis du ikke har en SLR. Du kan let forbinde adapteren til et hvilket som helst trefodsstativ og derpå kan du tilpasse mekanismen til en hvilken som helst observeringsskop eller teleskop. Kompakt.
Kategori: Camping & Hiking - optik kikkert tilbehør Kamera-adapter|
National Geographic 70/900 refraktor.
Fremragende begynder teleskop National Geographic 70/900 er et fremragende begynder teleskop. Dette refraktor teleskop eller linse teleskop kan nemt bruges til både astronomiske observationer og natur observationer. Den 70-millimeter linse, i kombination med brændpunktsafstanden på 900 millimeter giver et.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop refraktor|
Celestron Advanced VX 8" SCT (XLT).
Kvalitets catadioptric teleskop Advanced serien Celestron er blevet opdateret! Celestron avancerede VX8-SCTer et Schmidt-Cassegrain (catadioptric) teleskop. Dette teleskop er meget robust takket være brugen af høj kvalitet aluminium til huset. Men det mest imponerende ved dette teleskop er hvad der er inden.
Kategori: Camping & Hiking - optik teleskop Katadioptrisk|
V3
Kategorier på sider:

Gode rd Rejser & Ferie Mikroskoper Coating af kikkert Valg af forstrrelse Nrafstand Kikkert Teaterkikkert Natkikkert Stjernekikkert Friluftsudstyr Teleskoper


 Du er her: Kikkert - Netannoncer Kikkert -